Η εταιρεία

Από το 2014  στη mouro superfoods καλλιεργούμε πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα αρώνιας και από το 2017 διαθέτουμε στην ελληνική και στη διεθνή αγορά μεταποιημένα προϊόντα αρώνιας, χαρίζοντας στους καταναλωτές μας στιγμές απόλαυσης και ευεξίας!

 

Από το 2014  στη mouro superfoods καλλιεργούμε πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα αρώνιας και από το 2017 διαθέτουμε στην ελληνική και στη διεθνή αγορά μεταποιημένα προϊόντα αρώνιας, χαρίζοντας στους καταναλωτές μας στιγμές απόλαυσης και ευεξίας!

 

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την καλλιέργεια του συγκεκριμένου φυτού και αργότερα προχωρήσαμε στην παραγωγή και μεταποίηση ευεργετικών προϊόντων αρώνιας.

Λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, σε έκταση 20 στρεμμάτων καλλιεργείται η πρώτη ύλη της mouro superfoods, η αρώνια, με όλες τις  προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας. Στα κτήματά μας καλλιεργούμε επιλεγμένα φυτά “αρώνια μελανόκαρπη” ποικιλίας Viking.

Η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενώ τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας superfoods.

Εμείς καλλιεργούμε και παράγουμε βιολογική αρώνια, ενώνοντας τον κόπο και τις ιδέες μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας από καρπό βιολογικής αρώνιας.

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε στην αγορά τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα με κύριο συστατικό την αρώνια.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη του superfood αρώνια στην καθημερινότητά σας απογειώνοντας το πρωινό σας, επιδόρπια, πιάτα ορεκτικών, οινογευσίες, αλλά και κάθε άλλη δημιουργία σας χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που επιλέγουμε καθημερινά και σε όλες τις εποχές του χρόνου, όπως χυμό, αποξηραμένη, αλείμματα, γλυκό κουταλιού και φυσικά το τσάι το οποίο απολαμβάνεται το ίδιο ευχάριστα είτε κρύο το καλοκαίρι είτε ζεστό το χειμώνα.

Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, 100% φυσικά, τα οποία ξεχωρίζουν για τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτουν.

Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Ο καρπός της αρώνιας συλλέγεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τα φυτά μας φροντίζοντας για την άμεση μεταποίησή του ώστε να μην αλλοιωθούν οι ωφέλιμες ιδιότητες του.

Ο βιολογικά πιστοποιημένος καρπός έχει μεταποιηθεί σε βιολογικά πιστοποιημένα εργαστήρια και έχει συσκευαστεί σε καλαίσθητες συσκευασίες που εγγυώνται την ποιότητα αυτού του βασιλιά των superfoods. Όλα τα προϊόντα μας φροντίζουμε ώστε να παράγονται και να συσκευάζονται ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα που προτείνονται, καθώς και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί τροφίμων. Φυσικά, όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς είναι γυάλινες ή χάρτινες και αποτελούνται από υλικά τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν.

Όλοι οι συνεργάτες μας φροντίζουν ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη μεταποίηση των καρπών της αρώνιας με τις ιδανικότερες συνθήκες επεξεργασίας. Η επιλογή των εργαστηρίων έγινε με γνώμονα την υγιεινή και τον παραδοσιακό τρόπο μεταποίησης σε μικρή κλίμακα, ώστε να επιτύχουμε την παραδοσιακή σπιτική γεύση και ποιότητα, καθώς φροντίζουμε για το ιδανικό ποιοτικό, υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στην εταιρεία μας και φυσικά στα προϊόντα μας.
Άλλωστε η εμπιστοσύνη και η προτίμηση σας είναι το βασικό μας κίνητρο ώστε να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.