BiO HERBAL TEA Αρώνια, Τσάι του Βουνού, Χαμομήλι, Λουίζα

3,00€ / 330ml

BiO HERBAL TEA Αρώνια, Τσάι του Βουνού, Χαμομήλι, Λουίζα

Επιλεγμένα ενδημικά βότανα των ελληνικών βουνών, όπως ο τσάι του βουνού (Σιδερίτης), το χαμομήλι και η λουίζα (λεμονόχορτο), συνδυάστηκαν με τον φυσικό χυμό αρώνιας δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αφέψημα με Ελληνικό άρωμα και πλούσια γεύση, που θυμίζει πατρίδα!

Το έντονο κόκκινο χρώμα της αρώνιας και η ιδιαίτερη γεύση της εμπλουτίζονται με το συνδυασμό των ελληνικών βοτάνων χαρίζοντας δροσιά και ένα απολαυστικό διάλειμμα από την κουραστική σύγχρονη ρουτίνα. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προσφέρουν το τσάι του βουνού (Σιδερίτης) και τα υπόλοιπα βότανα της ελληνικής φύσης ενισχύουν περεταίρω τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες του χυμού διατηρώντας την αυθεντικότητα ενός μοναδικού προϊόντος.

Ο καρπός αρώνιας παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

  • Με 100% φυσικό χυμό βιολογικής αρώνιας
  • Περιέχει βιολογική Stevia
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς συντηρητικά & χρωστικές
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

H mouro superfoods επιλέγει τις γυάλινες συσκευασίες, καθώς έτσι διασφαλίζονται οι σωστότερες συνθήκες υγιεινής, η καλύτερη διατήρηση του προϊόντος σε αποστειρωμένο δοχείο, που δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό του, ενώ ταυτόχρονα σέβεται το περιβάλλον και χαρίζει ένα διαχρονικό χαρακτήρα πολυτέλειας στο προϊόν, διαιωνίζοντας τις αξίες τις πράσινης ανάπτυξης.

ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με την παστερίωση μεριμνούμε για τη διατήρηση των φυσικών σακχάρων αλλά και των ιχνοστοιχείων και βιταμινών του προϊόντος, ώστε να διατηρήσει στο τέλος της διεργασίας την θρεπτική του αξία, η οποία μάλιστα ξεπερνά την Προσλαμβανομένη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα, ενώ συγχρόνως απαλλάσσονται τα προϊόντα από παθογόνους μικροοργανισμούς.