Γλυκό Κουταλιού Αρώνιας

5,30€ / 370g

ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΩΝΙΑΣ

Το ελληνικό παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού με το superfood αρώνια αποτελεί  μια νέα εξαιρετική γευστική πρόταση καθώς και προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής  αξίας.

Η υπέροχη γεύση της αρώνιας σε συνδυασμό με το βαθύ έντονο κόκκινο χρώμα της,
αποτελεί μια φανταστική σύνθεση γεύσης και αισθητικής απόλαυσης! Για εσάς που επιμένετε σε παραδοσιακά κεράσματα είναι ιδανική επιλογή. Μπορεί να συνοδεύσει παγωτά, γιαούρτι, τούρτες και όλες τις γλυκές δημιουργίες σας, απολαμβάνοντας τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες της αρώνιας.

Ο καρπός παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις
προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

  • Με βιολογική ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς γλουτενη
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

H mouro superfoods χρησιμοποιεί γυάλινες συσκευασίες, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Το γυαλί είναι διαφανές κι έτσι επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας, της υγιεινής, καθώς και τυχόν αλλοιώσεων του προϊόντος πριν ακόμη ανοιχτεί η συσκευασία.

Αποτελείται από αδρανές υλικό (άοσμο κι άγευστο), οπότε δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο της συσκευασίας, αφήνοντας αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.

Επιπλέον, αποστειρώνεται και παστεριοποιείται κι έτσι προστατεύει το προϊόν από μικροοργανισμούς και αλλαγές τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών του προϊόντος.

Είναι αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, παράγεται από πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία σε όλο τον πλανήτη κι επειδή αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό μπορεί να ανακυκλωθεί αμέτρητες φορές χωρίς απώλεια στην ποιότητα και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Τέλος, το γυαλί ως υλικό σε συνδυασμό με τις ζωντανές υφές, τα εντυπωσιακά σχήματα και τα διαφορετικά χρώματα της συσκευασίας και της εκάστοτε ετικέτας προσδίδει μια αξία στο τελικό προϊόν που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, αφού αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας, ασφάλειας και πολυτέλειας.