Αφέψημα (τσάι) Αρώνιας

3,20€ / 80g

ΑΦΕΨΗΜΑ (ΤΣΑΪ) ΑΠΟ ΚΑΡΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΩΝΙΑΣ

Το αφέψημα (τσάι) της αρώνιας αποτελεί προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής  αξίας γιατί ο ελαφρά επεξεργασμένος καρπός κρατά αυτούσιο τον πλούτο των  βιταμινών, των φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών που περιέχει το φρούτο, δίνοντας  ένα υπέροχο βαθύ κόκκινο χρώμα.

Προέρχεται από περεταίρω αποξήρανση του αποξηραμένου ήδη καρπού και άλεση του. Συλλέγουμε την αρώνια σε βαθμό ωριμότητας 24 BRIX τουλάχιστον, γεγονός που την καθιστά ιδιαιτέρως γλυκιά, εύγευστη και ποιοτικά ανώτερη.

Καταναλώνεται ως αφέψημα μόνο του ή με άλλα αφεψήματα ως κοκτέιλ. Μια έξυπνη ιδέα για να αντικαταστήσετε την καφεΐνη από την καθημερινότητα σας, αφού το αφέψημα της αρώνιας χαρίζει ευεξία και ενέργεια!

Προτεινόμενη δοσολογία: ½ κουταλάκι του γλυκού για κάθε φλιτζάνι.

Ο καρπός παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις
προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

  • 100% καρπός αρώνιας
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

H mouro superfoods χρησιμοποιεί γυάλινες συσκευασίες, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Το γυαλί είναι διαφανές κι έτσι επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας, της υγιεινής, καθώς και τυχόν αλλοιώσεων του προϊόντος πριν ακόμη ανοιχτεί η συσκευασία.

Αποτελείται από αδρανές υλικό (άοσμο κι άγευστο), οπότε δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο της συσκευασίας, αφήνοντας αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.

Επιπλέον, αποστειρώνεται και παστεριοποιείται κι έτσι προστατεύει το προϊόν από μικροοργανισμούς και αλλαγές τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών του προϊόντος.

Είναι αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, παράγεται από πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία σε όλο τον πλανήτη κι επειδή αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό μπορεί να ανακυκλωθεί αμέτρητες φορές χωρίς απώλεια στην ποιότητα και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Τέλος, το γυαλί ως υλικό σε συνδυασμό με τις ζωντανές υφές, τα εντυπωσιακά σχήματα και τα διαφορετικά χρώματα της συσκευασίας και της εκάστοτε ετικέτας προσδίδει μια αξία στο τελικό προϊόν που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, αφού αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας, ασφάλειας και πολυτέλειας.